tangokalender.nl

de overzichtelijke agenda
voor salons en tangovakanties

<december 2021>
madiwodovrzazo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
Tango Touch


Let op / Please note:
Geannuleerde salons worden niet weergegeven. Verifieer informatie op de site van de organisator!
Cancelled milongas are not shown. Verify information on the site of the organizer!


Tango-salons dinsdag 7 december 2021 op afstand van
en aanvangstijd.
Zie ook het overzicht van salons per plaats.

plaatstijdevenementlocatieprijsbijzonderheden
Amersfoort 14.00 - 17.00> reserveren
After Lunch-Time Training
de Danswerkplaats
Oude Fabriekstraat 20
E 4,-Playlist Vaste partner. QR check
Gratis voor cursisten
Mönchengladbach19.30 - TangoChicosHoppen Innenausbau
Schlossstrasse 46
vrijw. 
Aken20.00 - 22.30El CorazonRehmannstrasse 20avrijw.praktika&milonga; DJ Karin Rast
vaccinated + anti-gene test negative
Amsterdam20.00 - 24.00los LocosBilderdijkpark 12AE 5,-19.00: workshop

 

Toelichting

Bovenstaand overzicht geeft alle bekende openbare Argentijnse tango dansgelegenheden (gran salon, salon, oefensalon, tangocafé, milonga, etc) op de gekozen dag gesorteerd op afstand (hemelsbreed) van de gekozen plaats en begintijd. Salons die beginnen tussen middernacht en zes uur 's ochtends worden weergegeven bij de vorige dag.

De agenda beoogt een volledig overzicht te geven van salons. Opname van salons in de salonagenda is gratis. Daarnaast kunnen andere tango-evenementen worden vermeld zoals workshops, proeflesssen en concerten. Voor meer informatie zie adverteren.

De salonnaam bevat in het algemeen een link naar de website van de organisatie, of eventueel een Facebook-pagina. Is er een link naar een Facebook-event, dan wordt het Facebook-logo gegeven. Het adres bevat een link naar een Google map.

Voorkomens van terugkerende salons die eenmalig niet doorgaan worden doorgestreept. In de bijzonderheden staat dan bijvoorbeeld 'geen salon' of 'verplaatst naar datum'. Een terugkerende salons die niet meer gehouden zal worden wordt nog enige keren doorgestreept getoond met de markering 'gestopt'.

Bij de bijzonderheden wordt gegeven of er livemuziek of een optreden is. Ook wordt vermeld wie de DJ is en mogelijk de muziekstijl of de mix daarvan, bijvoorbeeld '80% traditioneel, 20% neotango / non-tango'.

Tevens kunnen 'aangrenzende' evenementen genoemd worden zoals een workshop, concert, film, inlooples, practica en proefles vooraf of een afterparty. De gegeven entreeprijs betreft in principe alleen de salon, tenzij salon en bijvoorbeeld een workshop niet los van elkaar zijn te bezoeken. In dat geval staat er een aanduiding als 'inclusief workshop'.

Aangegeven kan verder worden dat er bijvoorbeeld een buffet aanwezig is, of dat de salon een speciaal karakter heeft zoals een diner dansant, een buitensalon of een salon speciaal voor beginners.

Tot slot kunnen diverse relevante bijzonderheden gegeven worden als 'overnachting mogelijk', 'aanbevolen met danspartner te komen' en 'iets te eten/drinken meenemen'.

De totale lengte van de bijzonderheden is uiteraard aan een maximum gebonden om de tabel overzichtelijk te houden.

De bijzonderheden kunnen door de organisator zelf worden toegevoegd of gewijzigd.

De entreeprijs is de normale prijs die je betaalt als je vandaag besluit de salon te bezoeken, dus zonder toepassing van kortingen voor bijvoorbeeld eigen cursisten, voorverkoop, pashouders etc. Soms wordt een tweede, bijv. kortingsprijs gegeven. Soms geldt er een vrijwillige bijdrage.

Gegevens die niet ingevuld zijn, zijn onbekend. Geen vermelde prijs betekent dus niet 'gratis'.